Projectleiders academie

Stap in de wereld van effectief leiderschap en maak van elk project een succes met de projectleiders academie. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar ongeëvenaard leiderschap

Hybride programma
Een mix van online en offline leermethoden voor maximale flexibiliteit en effectiviteit.

Wekelijkse Q&A
Eén keer per week een interactieve Q&A sessie om jouw vragen te beantwoorden en jouw uitdagingen te bespreken.

De academie
De academie biedt een programma van 7 weken. Voor € 1495 heb je onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving.

Waarom heb jij dit nodig?

In de moderne werkomgeving worden leiders geconfronteerd met talloze uitdagingen. Van het beheren van diverse teams tot het navigeren door complexe projecten, de eisen aan leiderschap zijn hoger dan ooit. Dit programma is ontworpen om jou de tools en kennis te geven die je nodig hebt om effectief te leiden, ongeacht de situatie.

Je loopt aan tegen:

  • Gebrek aan Ondersteuning: Veel projectleiders voelen zich geïsoleerd en missen de steun van een netwerk.
  • Onvoldoende Kennis: Traditionele leiderschapstrainingen zijn vaak theoretisch en missen praktische toepassingen.
  • Tijdgebrek: Drukte en tijdsdruk maken het moeilijk om tijd te vinden voor persoonlijke ontwikkeling. De projectleiders academie doe je offline in je eigen tijd en 1 uur per week online een coach call.
  • Complexiteit van Projecten: Toenemende projectcomplexiteit zonder de juiste tools en technieken om deze effectief te beheren.

Voordelen van het programma

Verbeterde Leiderschapsvaardigheden

Leer hoe je jouw team kunt inspireren, motiveren en naar succes kunt leiden.

Effectief Projectmanagement

Ontwikkel de vaardigheden om elk project soepel en succesvol te laten verlopen.

Praktische Toepassingen

Direct toepasbare kennis en technieken die je in jouw dagelijkse werkzaamheden kunt gebruiken.

We leggen graag alles uit

Voor wie is de Projectleiders Academie?

Voor wie is de Projectleiders Academie? Susan legt het uit!

Video afspelen over Wat maakt de projectleiders academie uniek

Voor wie is de Projectleiders Academie geschikt? Voor alle projectleiders: junior, medior of senior die er voor open staan om te leren wat er mogelijk is. Weer eens even met een nieuwe bril naar zijn projecten te kijken en die uit de waan van de dag ook even de tijd wil nemen om betere resultaten te krijgen en meer plezier te ervaren.

Wat maakt de Projectleiders Academie uniek? Susan legt het uit!

Video afspelen over Wat maakt de projectleiders academie uniek

Wat maakt onze Projectleiders Academie uniek? Ik denk dat wat het uniek maakt is dat we de nadruk leggen op zowel het begrijpen waarom je dingen doet, als het uitvoeren, het hoe. Vanuit de trainingen die ik heb gegeven weet ik dat je eigenlijk veel meer hebt aan waarom je dingen doet om begrip te krijgen van de verschillende situaties in combinatie met een aantal handvaten. Dus meer tools, dus de hoe. En wat ook fijn is is dat je zelf in je eigen tijd de stof tot je kan nemen: de video’s kunt bekijken en de oefeningen kunt doen. We komen ook wekelijks bij elkaar waardoor je ook het geleerde in de praktijk kan brengen en als je ergens tegenaan loopt is er de gelegenheid om dit met elkaar en met ons te bespreken. Het ondersteund het daadwerkelijke toepassen in de praktijk.

Wat ga je leren van de Projectleiders Academie? Susan legt het uit!

Video afspelen over Wat ga je leren van de Projectleiders Academie? Susan van Hes legt uit

Wat ga je leren in deze Academie? We gaan het project van A tot Z bij langs, dus de verschillende fases die komen kijken bij het projectmanagement. We starten met inzicht krijgen in jezelf. Dus wie ben jij als projectleider? Wat zijn jouw kwaliteiten en vaardigheden? Hoe is je mindset? Daar zijn een aantal testjes voor. Dus inzicht krijgen in jezelf en ook van je teamleden. Je leert hoe belangrijk communicatieve- en sociale vaardigheden zijn, waarom dat belangrijk is, maar ook praktische handvaten in hoe bereid je nou een sessie goed voor en wat voor middelen je daarbij kan inzetten. 

Review Jelle Dolman

Video afspelen over Review Projectleiders Academie van Hes Projectmanagement van Jelle Dolman

Hoi! Mijn naam is Jelle en ik ben projectcoordinator bij een grote aannemer in de wegenbouw. Ik heb als een van de eerste de Projectleiders Academie mogen volgen. Ik kan deze cursus van 7 weken echt aan iedereen aanraden die hun kennis wilt verbreden op onder andere het gebied van projectmanagement of effectief leiderschap. Ook als je nog geen projectleider bent kan ik het alsnog zeer aanraden om deze cursus te doen. Het heeft bij mij tot heel veel nieuwe inzichten geleid en heeft mij ook zeker aan het denken gezet op gebied van de werkzaamheden die ik nu doe. Daarnaast zit het lesmateriaal echt super in elkaar, de online leeromgeving is mooi weergegeven. Vooral de video’s maken wat mij betreft het verschil. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd waardoor de opdrachten goed te doen zijn. Als je er even niet uitkomt is er een heel duidelijk begeleidend schrijver bij om je zelf ook nog verder in te verdiepen. Ik heb eigenlijk alleen maar positieve dingen te zeggen over deze academie. Ik zou zeggen: doe hem, en heel veel succes!

Inhoud projectleidersacademie

Week

00

Intake

Week

01

Voorwaarde voor een succesvol projectleider

Week

02

Voorwaarde voor een succesvol project

Week

03

Opgesplitst in 3 stromen

A. Aanbesteding inclusief selectie
B. Inschrijving
C. Projectvoorbereiding

Week

04

Concretiseren

Week

05

Uitvoering

Week

06

Afsluiten en nazorg

Week

07

Afronden academie

Wat zeggen deelnemers?

Wouter de Wijse

Wouter de Wijse

Bid Manager bij Planon

Als Bid Manager werk ik dagelijks aan projecten met een samenstelling van diverse collega’s, met allemaal een eigen persoonlijkheid en stijl van communiceren. De projectleiders academie heeft mij kennis en handvatten gebracht die ik direct in mijn dagelijkse werkzaamheden kon toepassen, onder andere voor het beter begrijpen van en omgaan met andere type persoonlijkheden en voor het op de juiste manier bij de les houden van het team richting de afsluiting van een project.

 De voordelen van de vorm zijn dat de online leermethoden bijdragen aan de flexibiliteit van je eigen agenda en je hierdoor effectiever de opdrachten uit kunt voeren. De wekelijkse interactieve Q&A sessie zorgt ervoor dat vragen op korte termijn beantwoord worden en eventuele uitdagingen snel besproken kunnen worden.

Na het volgen van de projectleiders academie heb ik het gevoel dat ik over de juiste vaardigheden beschik om mijn projecten soepel en succesvol te laten verlopen en da tik mijn team kan inspireren en motiveren om de projecten succesvol af te sluiten.”

Hoi! Mijn naam is Jelle en ik ben projectcoördinator bij een grote aannemer in de wegenbouw. Ik heb als een van de eerste de Projectleiders Academie mogen volgen. Ik kan deze cursus van 7 weken echt aan iedereen aanraden die hun kennis wilt verbreden op onder andere het gebied van projectmanagement of effectief leiderschap. Ook als je nog geen projectleider bent kan ik het alsnog zeer aanraden om deze cursus te doen. Het heeft bij mij tot heel veel nieuwe inzichten geleid en heeft mij ook zeker aan het denken gezet op gebied van de werkzaamheden die ik nu doe. Daarnaast zit het lesmateriaal echt super in elkaar, de online leeromgeving is mooi weergegeven. Vooral de video’s maken wat mij betreft het verschil. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd waardoor de opdrachten goed te doen zijn. Als je er even niet uitkomt is er een heel duidelijk begeleidend schrijver bij om je zelf ook nog verder in te verdiepen. Ik heb eigenlijk alleen maar positieve dingen te zeggen over deze academie. Ik zou zeggen: doe hem, en heel veel succes!

Jelle Dolman

Van Gelder Groep BV
Bas-de-Graaf-Technisch-specialist-projectleider

Bas de Graaf

Provincie Fryslân

“Als ontwerpleider/assistent projectleider kwam regelmatig de vraag boven “Hoe vlieg ik dit project nu eigenlijk echt op een goede manier aan?”. De training bij de Projectleiders academie heeft mij hier enorm bij geholpen. De training is verfrissend, persoonlijk en zit goed in elkaar. De combinatie van video’s, documentatie met achtergrondinformatie en Q&A videocalls met Jan en Susan is perfect op elkaar afgestemd. De opdrachten zijn zodanig dat je gestimuleerd wordt om de lesstof goed toe te passen in je eigen werkomgeving. Er is ook veel aandacht voor de “zachte” menselijke kant waardoor je leert hoe je het maximale uit een projectteam gehaald kan worden.

Kortom, ik kan de projectleidersacademie aan iedereen aanraden!”

Klaar om van start te gaan?

Vul het formulier in en we gaan van start!

Bel ons voor vragen

Haren

Locatie

Gratis waardevolle content ontvangen?

We delen tips en inzichten over (project)teams om samenwerking te verbeteren en met meer plezier betere resultaten te behalen. Schrijf je in via onderstaand formulier voor e-mailupdates!

Updates van Susan

KvK nr 64050742
BTW nr NL855501753B01

Updates van Jan

Copyright © 2024 | Van Hes Projectmanagement

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren en het websiteverkeer te analyseren. Lees privacyverklaring