Workshop Vision Board
Copyright © 2014 - 2023
Van Hes Projectmanagement

> 1100
Completed Best Value Training
1100
Happy Customers since 2014

Workshop Vision Board

WORKSHOP VISIONBOARD

Het is fijn om over je dromen en toekomst na te denken, te fantaseren, maar hoe ga je ze concreet maken en realiseren? Hoe zet je de eerste stap? Deze workshop helpt je hierbij.Een Visionboard is een krachtige tool om te manifesteren. Een Visionboard heeft wel wat weg van een moodboard, maar de intentie van een visionboard is heel anders. Het doel van een moodboard is om een beeld te krijgen van bijvoorbeeld een nieuwe inrichting, het doel van een visionboard is om dromen daadwerkelijk waar te maken.

Geef je dromen (opnieuw) een kans!

Het maken van een vision board is een ontspannende en inspirerende bezigheid. Je krijgt de ruimte en begeleiding om te voelen wat je hart vertelt en na te denken over je toekomst, iets waar we in het dagelijkse leven de tijd niet voor nemen. Na de workshop neem je het vision board mee naar huis en hang je het op een plek waar je dagelijks voorbijkomt.

Waarom zou je een vision board maken?

  1. Het maakt duidelijk waar jij voor staat
  2. Je dromen, doelen en intenties worden zichtbaar
  3. Het ondersteunt je groei en ontwikkeling
  4. Het is ontspannend, creatief en gezellig
  5. Het vergroot je kans op succes en geluk voor jou

Voor wie is deze workshop geschikt? 

Voor iedereen die bezig is of wil zijn met zijn of haar ontwikkeling en zijn/haar eigen toekomst proactiever wil creëren.

Hoe ziet de workshop eruit?

We starten met elkaar kennis maken onder het genot van een kopje koffie, thee en wat lekkers. Erna maken we een wandeling door de natuur om lekker te aarden. Vervolgens kom je tot jezelf en bij je gevoel en intuïtie door een gezamenlijke meditatie. Dan is het tijd om aan de slag te gaan met je Vision board. Door het intuïtief zoeken van plaatjes uit tijdschriften vormt zich het hart van je bord. Naast deze plaatjes zijn er stofjes, stickers, glitters, papier en verf ter ondersteuning.  Tussendoor pauzeren we voor een lekkere lunch en een kopje thee of koffie met wat lekkers. We sluiten de dag af met het gezamenlijk bekijken van alle gemaakte borden, wat valt op, wat voor gevoel krijg je bij de verschillende borden. Uiteraard gaat het gemaakte Visionboard mee naar huis!

De eerstvolgende workshops staan gepland op:

Maandag 7 maart 2023

Of

Vrijdag 31 maart 2023

Praktisch

Data:              7 maart 2023 of 31 maart 2023

Tijd:               10.00 -17.00

Locatie:         Onnerweg 55, 9751VB Haren

Inclusief:        Materiaal, Lunch, koffie, thee, fris, lekkers

Trainers:        Anne Heleen Bijl en Susan van Hes

Kosten:          75 euro inclusief materiaal,  exclusief BTW

Aanmelding Het aantal plaatsen in deze trainingen is beperkt. Meld je hier aan: Best Value Events.

Visionboard van Susan van Hes