Susan van Hes
Copyright © 2014 - 2023
Van Hes Projectmanagement

> 1100
Completed Best Value Training
1100
Happy Customers since 2014

Susan van Hes

'Zien wat er is'

null

Susan van Hes is inmiddels 6 jaar actief bezig met Best Value, is betrokken (geweest) bij meer dan 60 Best Value trajecten. Susan heeft zich naast het Best Value proces met name toegelegd op het toelichten en toepassen van het gedachtegoed achter Best Value en wat dat betekent voor houding en gedrag van een ieder in (Best Value) projecten. Susan coacht projectteams en Best Value adviseurs in Best Value en houding en gedrag.

Susan geeft certificeringstrainingen op alle niveaus. Ze heeft een interactieve basistraining B-certificaat ontwikkeld, waarmee ze inmiddels > 400 mensen heeft opgeleid met een klanttevredenheid > 9. Ze geeft ook de B+ certificeringstraining, leergang voorbereiding A-certificaat en voorbereiding op het Amerikaanse Train the Trainersexamen van grondlegger Dean Kashiwagi (100% slagingspercentage). Daarnaast geeft en ontwikkelt ze overige Best Value trainingen, zoals een kick-off training voor het Tenderteam, interviewtraining, training concretisering, training weekly tot en met een 7-delige Masterclass Best Value hit rate verhogen.

Susan heeft vier keer als topscorer van het trainersexamen (A+) van grondlegger Dean Kashiwagi gescoord en werkt meerdere malen per jaar met dr. Dean samen. Sinds mei 2015 is Susan directeur van Best Value Europe, een netwerkorganisatie welke het gedachtegoed van Best Value verder willen brengen over disciplines en landen.